Social

Romania si Franta isi dau mina peste Vrancea

Daniel Garleanu
26 aug 2009 911 vizualizări
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca a lansat pe 24 august proiectul Calitate, eficienta si transparenta in Serviciul Public de Ocupare (CET SPO).

Somerii, agentii economici si cei 52 de functionari din cadrul institutiei sint cei care beneficiaza de acest proiect sustinut prin parteneriat de Agentia Nationala pentru Ocupare din Franta, ASE Bucuresti si SC Polgrup SRL. De asemernea, de serviciile proiectului vor beneficia si locuitorii judetului care vor intra in contact cu personalul specializat. "Proiectul isi propune cresterea calitatii, eficientei si transparentei SPO prin dezvoltarea competentelor profesionale ale personalului propriu, in vederea asigurarii unei utilizari eficiente a capitalului uman in serviciile publice de ocupare si a cresterii competitivitatii", se arata in comunicatul de presa al AJOFM. La intilnirea de lansare a proiectului au participat reprezentanti din Franta, prof. Ioan Naftanaila din partea ASE Bucuresti, Ion Roman, presedintele PIMM Vrancea, dar si peste 30 de persoane care au fost incintate de obiective. "Proiectul si-a atins scopul in conditiile in care prezenta a fost destul de mare. Speram sa atingem obiectivele proiectului, iar rezultatele sa fie pe masura", ne-a declarat Mioara Lazar, dir. adj. AJOFM. Proiectul presupune dobindirea Permisului European de Conducere a Computerului, dar si amenajarea unei sali de curs cu o suprafata utila de 56 de metri patrati dotata cu echipament de birotica, computere in retea si acces la internet. Durata de implementare a proiectului se intinde pe 24 de luni, iar valoarea totala este de peste 640.000 lei, bani veniti de la Uniunea Europeana. (Daniel GIRLEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.