Social

Cursuri gratuite pentru personalul medical

Daniel Garleanu
22 aug 2009 1015 vizualizări
La proiect vor participa 80 de persoane din domeniul sanatatii

International Computer School va organiza cursuri gratuite de informatica pentru personalul din cadrul cabinetelor medicale. Proiectul urmareste instruirea personalului medical, a medicilor de familie, asistentelor medicale din cabinete si medicina de familie in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatii. Proiectul contribuie la adaptarea cerintelor de informatizare recomandate de piata europeana a muncii, dar si la imbunatatirea aptitudinilor de utilizare a computerului. De aceste cursuri vor beneficia 80 de persoane din domeniul sanatatii, iar competentele dobindite vor fi certificate conform legislatiei romane in vigoare. Cursurile de operator calculator vor cuprinde atit module de Microsoft Office cu accent pe prelucrare baze de date cit si instalare software, programe antivirus si navigare Internet. Orarul de desfasurare al cursurilor este flexibil si se va stabili in functie de orarul participantilor, in cursul saptaminii sau in week-end. Patronatul Medicilor de Familie din Judetul Buzau impreuna cu Societatea Medicilor de Medicina Generala/Medicina de Familie Braila vor contribui activ pentru indeplinirea obiectivelor proiectului. Cursurile se vor desfasura la sediul firmei International Computer School din strada Marea a Unirii nr. 3 "" 5. Cei care doresc sa afle mai multe detalii o pot face la 0237/625.800 sau 0758.098.748, persoana de contact Sivia Balaban. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 6 ore, 49 minute, 22 secunde
Aceleasi cursuri se vor desfasura si in Jud.Vrancea,dar in baza unui protocol de colaborare semnat intre International Computer School si Patronatul Medicilor de Familie Vrancea.Ele se adreseaza citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.