Social

Spitalul, somat sa dea bani la Ambulanta

Raluca Manolache
13 aug 2009 834 vizualizări
Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani a fost somat la plata de catre Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ), care are de recuperat in jur de 800.000 de lei de la aceasta unitate.

Acesti bani, care nu au mai fost achitati din 2008, reprezinta transportul persoanelor dializate si al altor pacienti de la Unitatea de Primiri Urgente la sectiile exterioare ale Spitalului din Focsani. Chiar daca cele doua unitati au cazut de acord ca datoriile sa fie achitate catre Ambulanta in mod esalonat, spitalul se pare ca a "uitat" de intelegere. "La Spitalul Judetean s-au dat bonurile, iar noi nu avem bani pentru plata drepturilor salariale, pentru ca nu ne sint platite datoriile", spun oficialii Ambulantei. De asemenea, dr. Danut Ceamburu, managerul SAJ, spune ca sint probleme si cu plata facturilor. "Ne luptam ca sa facem rost de bani pentru plata drepturilor salariale si pentru plata furnizorilor, prioritara fiind plata facturii la carburant. Avem obligatia sa platim factura pina pe 15 ale lunii. In caz contrar, fie se accepta prelungirea, dar se aplica penalitati, fie se sisteaza contractul", spune dr. Danut Ceamburu. Daca factura la carburant, in valoare de 90.000 de lei, nu va fi platita toate autosanitarele vor fi trase pe dreapta. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.