Social

Pensionarii vrinceni vor mai multe bilete de tratament

Daniel Garleanu
12 aug 2009 981 vizualizări
Bunicii prefera sa-si aline batrinetile la Lacul Sarat si in Covasna

Peste 7.000 de cereri pentru bilete de odihna si tratament au fost inregistrate de Casa Judeteana de Pensii pina la acesta data, in conditiile in care doar 2.570 de bilete de tratament balnear sint disponibile in acest an. Nu mai putin de 2.064 de pensionari au beneficiat pina acum de bilete de tratament in statiuni precum Covasna, Lacu Sarat sau Sovata. "Lunar, institutia noastra depune toate diligentele necesare pentru suplimentarea numarului de bilete de tratament, in scopul aprobarii cit mai multor cereri depuse de solicitanti», transmite Cornelia Cotea, purtator de cuvint al CJP Vrancea. De la inceputul anului au fost obtinute doar 168 de suplimentari pentru biletele de tratament ale pensionarilor, prin solicitarile catre Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale, dar cu toate acestea lista de asteptare este in continuare lunga. Reprezentantii institutiei spun ca nu exista situatii in care contractele incheiate cu ofertantii de servicii sa inceteze din varii motive. Cu toate acestea, pensionarii sint nemultumiti de numarul mic de bilete repartizate pentru statiunile Covasna si Lacul Sarat, preferatele lor, dar si de repartitia saraca a numarului de bilete din aceasta vara. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.