Social

Un copil a fugit din spital de frica injectiilor

Raluca Manolache
25 iul 2009 863 vizualizări
Pustiul a fost operat de apendicita, insa a dat bir cu fugitii din sectia de chirurgie din cauza seringilor

Un pusti de 11 ani din comuna Urechesti a pus pe jar toata politia vrinceana dar si cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta "Sfintul Pantelimon" Focsani, dupa ce a fugit din sectia de chirurgie infantila, unde fusese supus unei operatii de apendicita. Potrivit medicilor, Catalin Razvan Niscoveanu a parasit spitalul fara incuviintarea cadrelor medicale, imbracat in pijamale si incaltat in papuci de casa. Baiatul a fost operat de apendicita in urma cu doua saptamini si externat dupa citeva zile, insa a fost internat din nou la data de 20 iulie pentru ca se simtea rau. Timp de mai multe ore, politistii l-au cautat pe raza intregului judet. Abia ieri dupa amiaza, pustiul a fost gasit de politistii si voluntarii trimisi pe urmele sale. "Baiatul se afla la niste vecini, carora le-a cerut de mincare si a fost incredintat familiei. Acesta sustine ca pe timpul noptii a dormit in vie, pe raza comunei Urechesti, si le-a spus politistilor ca a fugit din spital de teama injectiilor", ne-au declarat politistii. Baiatul a parcurs pe jos distanta pina acasa, dar a mers pe cimp, pe drumuri laturalnice. Pustiul i-a rugat pe oamenii legii sa nu-l duca la spital pentru ca injectiile il dureau "rau de tot". Baiatul locuieste cu matusa sa deoarece parintii sint plecati in strainatate, la munca. Rudele spun ca nu a fost pentru prima data cind baiatul a plecat de acasa fara sa spuna unde are de gind sa mearga. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.