Social

Puncte de racorire in Focsani

Raluca Manolache
24 iul 2009 920 vizualizări
Mercurul din termometre a urcat pina la 37 de grade Celsius

Temperaturile extrem de ridicate incep sa ridice probleme si la nivelul judetului. Conform raportarilor facute de medicii de la Ambulanta, numai miercuri noua persoane au necesitat asistenta medicala de urgenta dupa ce au cazut in strada din cauza caldurii. Interventiile au fost facute in Focsani, Homocea, Slobozia Ciorasti, Andreiasu, Dumitresti, Urechesti, Chiojdeni. In aceste conditii, dar si pentru ca meteorologii au anuntat ca temperaturile vor fi caniculare si vor depasi 38 de grade Celsius autoritatile locale incearca sa se mobilizeze pentru a preintimpina cazurile de lipotimii. De astazi, de la ora 10.00, vor functiona puncte de prim-ajutor in Piata Garii (sediul Transport Public Local), Piata Moldovei (sediul Administratiei Pietelor) si Piata Sud (sediul magazinului Profi), potrivit unei informari a municipalitatii. In fiecare punct de prim-ajutor vor fi doi asistenti medicali care vor veni in sprijinul celor care vor avea probleme de sanatate ca urmare a temperaturilor ridicate din aceste zile. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.