Social

Un suflet de copil are nevoie de ajutorul tau!

Ciprian Fânaru
14 iul 2009 938 vizualizări
Marian Timofte, baietelul din Vrincioaia ramas fara minute in urma unui incendiu, ne-a vizitat ieri la redactie

Pustiul de 10 din comuna Vrincioaia, care a ramas fara miini in urma unui teribil accident si a carui poveste a fost relatata de ziarul nostru, ne-a facut ieri o vizita la redactie. Marian, care in urma cu aproape sase ani a fost victima unui incendiu ce i-a ars miinile si o parte din trunchi, a fost ajutat pina acum de mai multe firme si persoane, cazul sau fiind dureros si impresionant. Pustiul a suferit pina acum aproape 20 de operatii, dar calvarul sau nu a luat sfirsit. Cu toate acestea, Marian e un copil care nu si-a pierdut zimbetul si speranta intr-o viata mai buna. El este elev in clasa a IV-a la scoala din satul Poiana, dar are dificultati cind vine vorba de scris. Pentru ca familia sa este saraca, nici nu se pune problema sa aiba parte de jucariile pe care orice copil le doreste. "Facem apel la toata lumea care poate sa ne ajute. Marian are nevoie in principal de o alifie pentru ca pielea sa-si revina, sa nu se mai stringa si sa-l doara. Mai are nevoie de inca 15 operatii. Pina implineste18 ani asa ma trudesc cu el", ne-a spus cu durere in suflet Stana Anghel, bunica lui Marian. Femeia are grija de Marian si de cei patru frati ai lui, de cind mama i-a parasit. De mare folos i-ar fi o masina de spalat, pentru ca nu o mai tin puterile sa spele de mina pentru cinci copii. In plus, numai cu alifiile si medicamentele necesare micutului cheltuieste lunar in jur de 400 de lei. "Nu mai zic nimic, numai sa-i fie lui bine! Am fost si la Crucea Rosie, dar nu se face nimic pentru un copil amarit"¦", constata cu amaraciune bunica. Pustiul, care isi umple vacanta cu televizorul primit dupa mediatizarea cazului sau, se indrepta ieri catre Bucuresti, pentru inca un consult la medicul Dan Enescu de la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu". Ajutorul de orice fel este mai mult decit binevenit pentru veselul si curajosul Marian, iar cei care vor sa-l sprijine pot suna la numarul de telefon al bunicii Stana Anghel, 0732/472.163. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.