Social

Sef nou la Ambulanta

Raluca Manolache
7 iul 2009 1453 vizualizări
Dr. Danut Ceamburu ar putea pierde postul de manager al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vrancea pe care il detine in interimat de aproape 3 ani. Directia de Sanatate Publica (DSP) are de gind sa il inlocuiasca pe acesta cu dr. Cristi Oancea.

Decizia a fost luata la recomandarea Prefecturii, care a primit un CV din partea lui Oancea, care si-a aratat interesul fata de acest post. "Dr. Danut Ceamburu va fi instiintat despre aceasta schimbare. Saptamina aceasta urmeaza sa se faca documentele dupa ce dr. Ceamburu mi-a spus ca doreste sa lucreze pe ambulanta, sa fie activ", spune dr. Mihai Nedelcu, directorul DSP. De partea cealalta, dr. Danut Ceamburu nu doreste inca sa comenteze situatia, insa a precizat ca este dispus ca colaboreze cu autoritatile. Dr. Cristi Oancea este din Focsani si se pare ca dupa ce a terminat rezidentiatul a plecat in Canada. De mentionat este faptul ca ultimul concurs organizat in vederea ocuparii postului de manager al SAJ s-a organizat in octombrie 2008, dar nu a existat nici un candidat, motiv pentru care doctorului Danut Ceamburu i s-a prelungit mandatul de interimar. In luna august mandatul acestuia va lua sfirsit. (Raluca MANOLACHE


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.