Social

Vrancea, fara urologi

Raluca Manolache
29 mai 2009 1119 vizualizări
Singurul specialist din judet va reveni la munca luni

Bolnavii care vor avea nevoie de un medic specialist in urologie vor fi directionati in aceste zile catre medicii chirurgi. In Vrancea nu mai exista la ora actuala nici un specialist deoarece medicul de la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani este plecat la Congresul National de Urologie "" ROMURO 2009. Dr. Mircea Sava se va intoarce abia luni la locul de munca, in perioada 27-30 mai marcindu-se la Bucuresti implinirea a 100 de ani de la infiintarea Asociatiei Romane de Urologie. "Medicul chirurg care este de garda va prelua urgentele in aceasta specialitate", a precizat Alina Pelin, purtatorul de cuvint al Spitalului. Problema este si mai delicata deoarece vrincenii cu afectiuni urologice nu se mai pot adresa nici specialistilor de la Spitalul Militar. Medicul care lucra aici a plecat in strainatate pentru studii. Dr. Iulian Buruiana a solicitat concediu fara plata pe sase luni. "Si-a luat concendiu fara plata motivind ca merge la studii. Va fi un cistig pentru el, dar poate fi un cistig profesional si pentru spital, daca acesta se va intoarce", a precizat lt. col. dr. Florin Costache, comandantul Spitalului. In aceste conditii, cei care au nevoie de ajutor medical sint indrumati spre Spitalul Militar Central. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.