Social

Dr. Daniela Stoica, intr-un concediu de boala prelungit

Raluca Manolache
15 mai 2009 3089 vizualizări
Medicul sef al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS), dr. Daniela Stoica, si-a prelungit concediul medical.

Aceasta a trimis o instiintare la locul de munca prin care transmite faptul ca a primit avizul medicului de la cabinetul de expertiza medicala pentru prelungirea concediului pina la 180 de zile. Conform prevederilor legale, concediul medical poate fi acordat de medicul de familie pe o perioada de pina la 14 zile, iar dupa aceasta perioada concediul de boala poate fi prelungit de medicul specialist pina la maxim 90 zile. In cazul in care beneficiarul are nevoie de o perioada mai lunga de repaus, concediul de pina la 180 zile trebuie aprobat de un medic expert. Doctorita nu s-a mai prezentat la munca din data de 8 decembrie 2008, beneficiind totodata de concediu de odihna si de zile libere pentru orele suplimentare efectuate. De altfel, in fiecare saptamina Daniela Stoica a trimis instiintari la banca din sistemul sanitar ca intra in concediu medical, fiind diagnosticata cu diferite afectiuni. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.