Social

Criza nu se combate singura

Ciprian Fânaru
15 mai 2009 851 vizualizări
Sindicalistii i-au huiduit pe guvernanti

Peste 7.000 de sindicalisti afiliati la Blocul National Sindical (BNS) au plecat in marsul de protest organizat ieri in Bucuresti, cerind pastrarea locurilor de munca si preturi accesibile la produsele si serviciile de baza. Sindicalistii s-au deplasat pe traseul Soseaua Kiseleff - PiaÃa Victoriei - Calea Victoriei - strada C.A. Rosetti "" Piata George Enescu. Ajunsi la sediul Guvernului, acestia au huiduit si au strigat "Hotii!". Sindicalistii au trecut pe la Ministerul Economiei si Ministerul Muncii. Imbracati cu tricouri albe si cu sepci cu insemnele BNS, au afisat pancarte si bannere pe care scria "Criza nu se combate singura". Printre protestatari s-au numarat si 100 de persoane din Vrancea, angajati de la Electrica, Posta, dar si de la sindicatul transportului public local sau societatea de confectii Incom Vranco, care s-au alaturat colegilor din toata tara. Liderii acestora au depus si o petitie in care se specifica principalele lor revendicari, legate de efectele crizei si nesiguranta locurilor de munca. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.