Social

Noi directori adjuncti la Casa de Sanatate

Raluca Manolache
9 apr 2009 1448 vizualizări
Si dr. Daniela Stoica va pierde functia de medic sef

Mihai Copaci, presedintele director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS), revenit in functie in urma unei hotariri judecatoresti, ar trebui sa conduca institutia alaturi de alti directori adjuncti. Cum consilierul Marta Harabula a fost propusa pentru functia de director relatii contractuale, pentru postul de director economic nu exista nici un candidat. Persoanele din cadrul institutiei care ar putea ocupa acest post au refuzat pentru moment, unul dintre motivele invocate fiind inceperea actiunii de contractare cu furnizorii de servicii medicale. Aceste posturi au ramas libere dupa ce a intrat in vigoare noua organigrama a bancii sanitare. "S-au vacantat, prin avizul Agentiei Functionarilor Publici, functiile de director executiv economic si director directia relatii cu furnizorii", a spus Mihai Copaci. In aceste conditii Maria Olaru, fostul director economic, si Emanuela Georgescu, fostul director relatii contractuale, au ajuns la compartimentele de control si executare silita, respectiv sef birou la serviciul contractare. Si dr. Daniela Stoica va pierde functia de medic sef in momentul in care va reveni din concediul medical, in acest moment postul fiind suspendat. Aceasta va trebui sa accepte singurul post liber din CAS, consilier asistent la compartimentul programelor de sanatate. CNAS urmeaza sa fie instiintata despre modificarile facute, iar in 30 de zile ar trebui sa se organizeze concurs pentru ocuparea posturilor de directori adjuncti. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 14 ore, 53 minute, 30 secunde
La ce sa se mai organizeze concurs? Cu prima ocazie li se va cere demisia , ca lui Copaci si va trebui sa se judece . Asta-i rostul concursurilor?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.