Social

Drumarii de la CJ vor de lucru, altfel ameninta cu noi proteste

Mihaela Beșleagă
6 apr 2009 1051 vizualizări
Astazi, cei 185 de salariati de la Societatea de Drumuri si Poduri, la care actionar unic este Consiliul Judetean, se vor prezenta la munca dupa trei luni in care s-au aflat in somaj tehnic.

Acestia spera ca de miine sa aiba de lucru si sa nu fie nevoiti sa se reintoarca in somaj. In caz contrar ameninta, din nou, cu miscari de protest. "Deocamdata nu avem nici un raspuns de la CJ. Miine vom avea din nou discutii, pentru a ne incredinta lucrari pe anul in curs. Daca raspunsul este negativ, sindicatul, impreuna cu patronatul, vom lua o decizie si probabil vom recurge si la forme de protest", ne-a spus Danut Ciobanu, liderul de sindicat al drumarilor, afiliat Federatiei Nationale a Drumurilor Judetene. De abia in luna martie oamenii si-au primit banii restanti pentru trei luni, dupa ce au recurs la proteste. Societatea de Drumuri si Poduri este de mai multi ani in impas financiar, fiind de mai multe ori in pericolul de a ajunge la faliment. In acest moment, datoriile SDP catre Directia Generala a Finantelor Publice se ridica la 15.000.000 lei (150 miliarde lei vechi). (M. BESLEAGA)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 23 ore, 18 minute, 12 secunde
In Vrancea toate drumurile sunt perfecte, de unde munca pentru drumari daca drumurile sunt ca-n palma si au garantie 100 de ani ? Sa se recalifice si ei , uite ar putea sa faca cursuri prin Directia citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.