Social

Victima lui Sararu, trimisa la expertiza

Nicoleta Cristea
6 apr 2009 1692 vizualizări
Gabriel Gitlan, cel pe care Ovidiu Sararu, baiatul ex-primarului din Mera, l-a accidentat in urma cu doi ani, va fi expertizat la Iasi pentru a se stabili gradul in care i-a fost afectata vederea.

Acesta a aratat vineri, in sala de Judecata a Tribunalului, ca si-a pierdut complet vederea la un ochi in urma accidentului, acesta de altfel fiind si motivul pentru care a intrerupt cursurile scolare. La instanta de fond, Ovidiu Sararu a fost condamnat la un an de inchisoare, cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei, insa nu au fost luate in calcul daunele solicitate de victima. Gitlan, de 21 de ani, de loc din Odobesti, a aratat ca sanatatea i-a fost grav afectata, si a necesitat tratament in Italia. Totul a pornit dupa ce, in urma cu doi ani, Sararu, aflat la volan in trafic, nu s-a asigurat in oglinda, a deschis portiera, iar partea vatamata, aflata pe un moped, a intrat cu cu acesta in usa deschisa. Aceasta a fost varianta oficiala, a anchetatorilor. Partea vatamata a spus ca de fapt Sararu a deschis portiera intentionat. Dupa incident, lui Sararu i-a fost suspendat permisul. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 11

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 10 ore, 30 minute, 19 secunde
Acest Sararu merita bagat in pirnaie si lasat acolo 30 de ani. E un jeg penal care, impreuna cu Oprisan, a adus Vrancea la stadiul de judet de penali
, acum 739392 zile, 10 ore, 30 minute, 19 secunde
sincer ii dau dreptate omului de mai sus in privinta ca e un jeg dar sa nu bagam si alti oameni in acest scandal....pur si simplu e un pericol public acest sararu nu e la prima abatere de genu asta citeste integral
, acum 739392 zile, 10 ore, 30 minute, 19 secunde
Sa Ajunga In Puscarie 1000 De Ani...si sa nu mai iasa niciodata...pentru ce mi-a facut !!!!!!!!!!
, acum 739392 zile, 10 ore, 30 minute, 19 secunde
Sa il ia doamne la puscarie ...ca el nu a fost singuru ..vara trecuta a mai accidentat 2 baieti .. sa nui mai dea drumu !
, acum 739392 zile, 10 ore, 30 minute, 19 secunde
Sa dea Dumnezeu sa ajunga la puscarie!Oamenii ca el nu merita sa ramana liberi!Si saracu Gaby numai el stie cate a tras si cate mai trage din cauza ca ala a deschis portiera intentionat.
, acum 739392 zile, 10 ore, 30 minute, 19 secunde
astia lu Sararu parca sunt drogati.omoara lumea pe strada cu masina.trebuie urgent luat masuri si trimisi la puscarie infractorii astia..ptr ca acolo le este locul lor.
, acum 739392 zile, 10 ore, 30 minute, 19 secunde
Sa dea Domnul sa stea toata viata la racoare k vine acuma vine vara si o sa fie prea cald afara....SA STEA TOATA VIATA!!!K MERITA!!!
, acum 739392 zile, 10 ore, 30 minute, 19 secunde
"Sa dea Dumnezeu sa ajunga la puscarie!Oamenii ca el nu merita sa ramana liberi!Si saracu Gaby numai el stie cate a tras si cate mai trage din cauza ca ala a deschis portiera intentionat."
, acum 739392 zile, 10 ore, 30 minute, 19 secunde
"Sa dea Domnul sa stea toata viata la racoare k vine acuma vine vara si o sa fie prea cald afara....SA STEA TOATA VIATA!!!K MERITA!!!"
, acum 739392 zile, 10 ore, 30 minute, 19 secunde
Acest om ar trebui bagat la puscarie pt k aqolo e locul lui...la nenorocit pe viata pe gaby si ar trebiu tinut in puscarie 100 ani
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.