Social

Foarte bine pentru spitalele din Focsani si Marasesti

Raluca Manolache
27 mar 2009 1108 vizualizări
Saptamina viitoare vor fi evaluati managerii din Vidra si Adjud

Doi manageri de spitale au trecut cu brio de evaluarea facuta in aceste zile de Directia de Sanatate Publica (DSP) Vrancea. Dupa verificarea documentelor de la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani si de la Spitalul Marasesti s-a constatat ca indicatorii urmariti sint respectati in proportie de 100%. Astfel, dr. Nicolae Moise, care a fost evaluat, si dr. Jana Ciuperca, care a fost reevaluata, au toate sansele sa primeasca de la membrii comisiei calificativul "Foarte bine". Actiunea va fi continuata si saptamina viitoare, cind se va verifica activitatea doctorilor manageri Mihai Jalova Racovita, de la Spitalul Vidra, si Claudiu Zara, de la Spitalul Adjud. Directorul adjunct al DSP, Iuliana Mircea, presedinta comisiei de evaluare, spune ca aceasta actiune trebuie finalizata pina pe 4 aprilie. Singurii care au scapat de evaluare sint dr. Manole Ilie de la Odobesti, pentru ca nu are un an de cind a incheiat contractul cu Ministerul Sanatatii, jr. Costel Negoescu de la Dumbraveni si dr. Valentina Popa de la Panciu. Acestia ocupa posturile cu delegatie. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 13 ore, 53 minute, 49 secunde
Intr-o unitate exista numai manager?Despre palmasi sau truditori nu e loc in aceasta poveste?
, acum 739370 zile, 13 ore, 53 minute, 49 secunde
Ce bine ca Dr.Moise n-a mai pus pe fuga echipa de control. Poate ca si-n urma cu cativa ani ministrul Nicolasecu vroia sa-l felicite.
, acum 739370 zile, 13 ore, 53 minute, 49 secunde
La spita la Marasesti la radiologie doctorul nu vine decat martia iardaca vrei sa-ti faci analize ti se spune ca trebuie sa te internezi o zi
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.