Social

Managerii de spitale, sub lupa sefilor

Raluca Manolache
6 mar 2009 1030 vizualizări
Managerii unitatilor spitalicesti trebuie sa se pregateasca de control. Evaluarea sau reevaluarea acestora va fi facuta de o comisie formata din reprezentantii Directiei de Sanatate Publica (DSP).

Directorul adjunct al institutiei, Iuliana Mircea, presedinta comisiei de evaluare, spune ca evaluarea managerilor trebuie finalizata pina pe 31 martie. Managerii vizati sint cei de la Spitalul Adjud - dr. Claudiu Zara, de la Marasesti - dr. Jana Ciuperca, de la Vidra - dr. Mihai Jalova Racovita. Acestia vor fi reevaluati pentru ca nu au obtinut punctaj maxim la peste 90% din indicatorii economico-financiari in urma evaluarii realizate anul trecut. De asemenea, si dr. Nicolae Moise, managerul Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, va fi evaluat cu aceasta ocazie. Singurii care vor scapa sint dr. Manole Ilie de la Odobesti pentru ca nu are un an de cind a incheiat contractul cu Ministerul Sanatatii, dr. Costel Negoescu de la Dumbraveni, si dr. Valentina Popa de la Panciu, care ocupa posturile cu delegatie. Cei trei manageri care au picat prima evaluare isi vor putea mentine posturile doar daca vor obtine in urma evaluarii calificative de "Foarte bine" sau "Bine". (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.