Social

Deversarea de pacura, provocata de o mina criminala?

Iulia Nicolaie
4 mar 2009 1321 vizualizări
Comisarul sef al Garzii de Mediu Vrancea, Petrica Nitu, este de parere ca de vina pentru deversarea pacurei de la ENET SA in statia de epurare a municipiului Focsani pot fi una sau mai multe persoane rauvoitoare, care ar fi putut sa strice robinetul cazanului in mod intentionat.

"Acolo e o zona dezafectata. Este posibil ca cineva sa fi intrat acolo pentru a face rau. Ne bucuram totusi ca am stopat pacura in statia de epurare si ca nu a ajuns in riul Putna. Eu am estimat ca in statie ar fi ajuns circa jumatate de tona de pacura, dar este posibil sa fie chiar mai mult", ne-a declarat Petrica Nitu. Acesta a adaugat ca s-au inceput deja anchete in acest caz si chiar o investigatie interna la ENET SA pentru a gasi vinovatii, luindu-se in calcul si posibilitatea ca un angajat sa fi distrus intentionat robinetul cazanului. Nu este exlus nici ca cineva sa fi vrut sa fure componentele cazanului pentru a le vinde la fier vechi. Deversarea de pacura a avut loc zilele trecute dupa ce, din lipsa gazelor, ENET SA a pus in functiune cazanele pe pacura pentru a furniza caldura populatiei. Comisarul sef al Garzii de Mediu a estimat ca in citeva zile se vor gasi si persoanele responsabile de incident. De partea cealata, primarul Decebal Bacinschi sustine ca nu se pune problema unui sabotaj. "A fost o conducta veche careia i-a cedat ventilul. Pacura a fost insa recuperata toata, asa ca nu sint probleme", a dat asigurari edilul sef. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 9 ore, 52 minute, 4 secunde
O MANA CRIMINALA A SPART CU PICIORUL CHIUVETA... SI A SCRIS CU KKT DEMISIA A JUMATATE DIN TESA ENET... CARE FREACA MENTA PE BANII NOSTRI... NU CREDETI CA AJUNGE?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.