Social

Felicitari Maria Voicu pentru ca sinteti o femeie cinstita!

Dan Chiriac
12 feb 2009 1373 vizualizări
Gestul unei doamne in virsta din comuna Vidra, care a inapoiat in urma cu doua zile banii gasiti pe strada, nu a ramas fara ecou.

Citititorii Ziarului de Vrancea au apreciat cu totii fapta batrinei, a carei pensie lunara nu depaseste valoarea sumei pe care a gasit-o in drum. "Felicitari Maria Voicu pentru ca sinteti o femeie cinstita. Putini oameni ne mai surprind placut, si dumneavoastra sinteti unul dintre acestia!", a scris Flavius pe site-ul www.ziaruldevrancea.ro. Alti cititori cred ca astfel de gesturi nu pot fi facute decit de anumiti oameni. "In general, oamenii in virsta de la munte mai pot face astfel de gesturi. Cei de peste 40 de ani, care au cei sapte ani de acasa facuti in vremurile dinainte", este de parere cititoarea noastra Aurelia Cernat. Un alt cititor chiar a continuat spunind ca gestul este unul normal si ca totul ar fi fost de mirare daca fapta ar fi fost facuta de catre un tinar. "Bunul simt, dupa parerea mea, nu are virsta, ci depinde de fiecare in parte (fie el tinar sau batrin, rrom sau roman, de la sat sau de la oras...)", contracareaza un alt cititor, care se semneaza Iulian. Vaduva Maria Voicu a gasit marti un portofel cu suma de 420 de lei si cu mai multe acte pe care le-a predat la politie. Bunurile apartineau unui pensionar veteran din comuna Nereju. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 21 ore, 52 minute, 55 secunde
Foarte rar gasim ca doamna MARIA VOICA . BRAVO ! BRAVO! SI FELICITARI ! Sunteti un exemplu demn de laudat . FELICITARI si Ziarului de Vrancea ca evidentieaza asemenea oameni.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.