Social

O copila cu burta la gura ratacea prin Gara

Raluca Manolache
11 feb 2009 1183 vizualizări
Fata a fugit din sectia pediatrie a spitalului, dupa ce a incercat sa se sinucida cu fasconal u si doi bengalezi au ajuns la Politie dupa ce au coborit in statia gresita

O fata de 14 ani, insarcinata in luna a saptea, din comuna Balesti, a fost gasita hoinarind in Gara Focsani de politistii de la Transporturi Feroviare. Adolescenta care ar fi trebuit sa stea la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani a fost gasita in papuci si pijamele pe peronul statiei CFR. Chiar daca nu le-a dat nici o explicatie politistilor, gravida a fost nevoita sa se intoarca la spital cu Ambulanta. "Tinara a fost internata in sectia de Pediatrie, dupa ce a luat fasconal. Este insarcinata in luna a saptea. I s-a facut lavaj gastric si, dupa ce s-a simtit mai bine, a plecat din spital in pijamale. Dupa ce a fost adusa de politisti a venit mama ei si a fost luata acasa", ne-a relatat Alina Pelin, purtatorul de cuvint al Spitalului. Viitoarea mamica a incercat sa se sinucida dupa ce s-a certat cu tatal bebelusului pe care il poarta in pintec. Tinara a fost gasita in contextul in care politistii au participat in ultimele zile la o actiune derulata la nivel national care s-a desfasurat in statiile de cale ferata si pe trenurile de calatori care circula pe magistralele F500 (Bucuresti "" Ploiesti Sud"" Adjud "" Pascani "" Suceava "" Vicsani) si 600 (Faurei "" Tecuci "" Birlad "" Crasna "" Vaslui "" Iasi "" Ungheni). Cu aceasta ocazie au fost depistati si doi bengalezi care nu mai aveau dreptul sa stea in Romania. Cei doi au fost dusi la Serviciul pentru Imigrari Vrancea, dupa ce au coborit din greseala in statia din Focsani. Barbatii veneau de la Suceava si vroiau sa ajunga la Bucuresti. In urma acestei actiuni au fost aplicate 18 sanctiuni in valoare de 2.600 lei, iar 15 calatori fraudulosi au fost taxati cu 860 lei. Alti patru calatori s-au ales cu dosar penal dupa ce au vrut sa mituiasca controlorii din tren. Oamenii legii vor continua astfel de actiuni ce au drept scop prevenirea si combaterea fenomenului infractional si contraventional in sistemul de transporturi. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.