Social

Turnul Babel la Serviciul pentru Imigrari

Raluca Manolache
28 ian 2009 1161 vizualizări
93 de cetateni straini care stateau ilegal in Vrancea au fost depistati anul trecut de Serviciul pentru Imigrari.

Cei mai multi imigranti au fost din Moldova, respectiv 71, opt cetateni din Bangladesh, aflati in tranzit prin Vrancea, sapte turci, trei ucrainieni, dar si cite un cetatean din Siria, Chile, Cambodgia si Rusia. Cei mai multi au primit decizii de returnare in tara de origine, in vreme ce o mica parte dintre ei au fost predati sub escorta la Centrul de cazare a strainilor din Bucuresti. Totodata, 21 persoane au fost puse in legalitate prin prelungirea dreptului de sedere. De asemenea, impotriva a 16 cetateni straini a fost luata masura interzicerii de a mai veni in Romania pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 2 ani si jumatate. In evidentele unitatii exista si 13 straini urmariti penal dupa ce au produs diferite infractiuni pe raza judetului. In prezent, in Vrancea se afla 538 cetateni straini din tari care nu fac parte din Uniunea Europeana si 97 de straini din tarile euro-uniunii. Au fost de asemenea emise 171 autorizatii de munca si au fost avizate 42 de invitatii in scop de afaceri. Lucratorii straini sint din tari precum Albania, Algeria, Bangladesh, China, Congo, Cuba, Egipt, Filipine, Liban, Maroc, Pakistan, Siria sau Tunisia. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.