Social

Urgentele de dinti pot astepta de Revelion

Ziarul de Vrancea
31 dec 2008 852 vizualizări
Durerile de dinti sint lasate la mila Domnului u in schimb, cei care au nevoie de injectii pot apela contra-cost la unitatile spitalicesti

Vrincenii care se vor trezi cu falcile umflate din cauza maselelor cariate vor trebui sa mai astepte pentru a se trata. In aceasta situatie s-a ajuns deoarece la nivelul judetului nu exista un cabinet de urgente stomatologice pe timp de noapte. Cabinetul functioneaza numai cu numele in sediul Policlinicii Stomatologice din strada Vamii nr. 3, deoarece spatiul de aici este ocupat acum de cabinete private. Astfel, pacientii care au nevoie de tratament trebuie sa se deplaseze pina la Policlinica unde medicii care fac garzi lasa in geam un anunt cu numerele de telefon la care pot fi gasiti in caz de nevoie. Pacientii pot astfel doar spera ca dentistii sa raspunda la telefon de Revelion sau in aceste zile de sarbatoare, cind mai toata lumea are liber. Preventiv, ar fi bine sa aveti mici stocuri de calmante in trusa de urgenta.

Cine ne pazeste sanatatea

Cei care se vor simti rau pe 1 si 2 ianuarie vor putea apela la serviciile oferite de cadrele medicale din spitale, deoarece medicii de familie sint liberi. Persoanele care se simt rau pot merge la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani. Doctorii atrag insa atentia ca in cazul in care persoanele care apeleaza la ei nu reprezinta urgente medicale vor trebui sa scoata din buzunar 25 lei, suma reprezentind contravaloarea unei consultatii. In aceasta categorie intra si cei care au nevoie de tratament injectabil in aceste zile. De mentionat este faptul ca ambulatoriul de specialitate al Spitalului din Focsani va fi inchis in perioada 1- 4 ianuarie. In aceste zile, bolnavii care au nevoie de sfaturi pot apela la unitatile medicale din judet la urmatoarele numere de telefon:

Serviciul Judetean de Ambulanta/ Salvare "" 112

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani -0237/ 625.000

(centrala)

Spitalul Militar Focsani "" 0237/216.400 interior 123

Spitalul municipal Adjud "" 0237/640.777

Spitalul orasenesc Panciu "" 0237/275.600

Spitalul orasenesc Marasesti "" 0237/260.177

Spitalul orasenesc Odobesti, substatia de Ambulanta Odobesti ""0237/675.714

Spitalul comunal Vidra "" 0237/673.000

Spitalul de psihiatrie cronici Dumbraveni "" 0237/255.109

Farmacia 24 Focsani "" 0237/622.858

Autoritatea de Sanatate Publica - 0237/225.979


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.