Social

Pirtieee! S-a deschis sezonul de schi

Mihaela Beșleagă
20 dec 2008 1026 vizualizări
Primii schiori din acest sezon se bucura de zapada pe pirtii

Pasionatii sporturilor de iarna sint asteptati pe pirtii, incepind cu aceasta saptamina, iar agentiile de turism au pus la bataie oferte pentru toate buzunarele. Sezonul de schi din Poiana Brasov s-a deschis oficial marti,16 decembrie, cu o serie de spectacole si concursuri pentru iubitorii zapezii si ai sporturilor de iarna. Aceasta cu toate ca, neoficial, amatorii de schi sau skateboarding au luat deja cu asalt pirtiile de doua saptamini, in conditiile in care stratul de zapada a fost mai mult decit multumitor. Administratorii pirtiilor din Poiana Brasov vor face amenajarile necesare pentru acest sfirsit de saptamina, cind vor fi puse in functiune tunuri de zapada artificiala pe mai multe pirtii. Stratul de zapada in Poiana Brasov masoara in jur de 20 de centimetri. Daca alegeti aceasta destinatie pentru schi, trebuie sa stiti ca tarifele pentru tansportul pe cablu vor creste in acest sezon cu 10-12% fata de anul trecut. în schimb, pirtiile din Predeal vor mai avea de asteptat deoarece sezonul de schi va fi deschis oficial abia in 27 decembrie, cu toate ca si aici se schiaza deja, stratul de zapada masurind 25-30 de centimetri. Companiile de teleferic si teleschi din Predeal au introdus abonamentul valabil pentru o zi la pretul de 120 de lei pentru cei care fac urcari repetate. Este rost de schiat toata luna decembrie, intrucit meteorologii au anuntat o iarna bogata in zapada. (M. BESLEAGA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.