Social

Bani in avans pentru furnizorii de servicii medicale

Raluca Manolache
18 dec 2008 663 vizualizări
Furnizorii de servicii medicale vor primi de la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) 18,8 milioane de lei pentru serviciile prestate in primele 15 zile ale lunii decembrie.

Chiar daca banii pentru luna decembrie ar fi trebuit sa ajunga in buzunarul furnizorilor in ianuarie, reprezentantii bancii sanitare au decis sa le vireze banii acum. "Serviciile aferente lunii in curs se deconteaza luna urmatoare. Avem in vedere plata serviciilor medicale intrucit funizorii vor avea nevoie pentru primele zile ale lunii ianuarie de sume aferente platilor necesare pentru diferite activitati. Serviciile prestate dupa 15 decembrie vor fi decontate in ianuarie", a mentionat Mihai Copaci, presedintele CAS. Exista insa si probleme deoarece Spitalul Panciu nu reuseste sa se incadreze in contractul incheiat la inceputul anului. Unitatea nu a primit bani pina acum pentru ca nu a avut servicii medicale la nivelul celor contractate. "Situatia se datoreaza managementului defectuos, dar speram ca de la 1 ianuarie sa se intre in normal. Pina acum am decontat serviciile de la spitalele Odobesti, Marasesti si de la Spitalul Judetean de Urgenta si urmeaza sa viram banii si celorlalte spitale", a adaugat Mihai Copaci. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 19 ore, 49 minute, 2 secunde
Mai da si Copaci ateva tunuri inainte sa-si ia ramas bun pentru 4 ani.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.