Social

Bucatele de sarbatori, sub lupa Sanepidului

Radu Tomescu
16 dec 2008 1323 vizualizări
Restaurantele din judet vor primi vizita inspectorilor sanitari care doresc sa monitorizeze conditiile igienico sanitare in preajma sarbatorilor de iarna, cind aceste localuri primesc multi oaspeti

Sint vizate in special localurile care organizeaza mese festive de Craciun si Anul Nou. Dr. Mircea Stoenoiu, seful Inspectiei Sanitare de Stat, spune ca se va urmari daca la toate aceste restaurante sint pastrate probele martor recoltate din produsele alimentare ce urmeaza a le fi servite. "Vom verifica conditiile igienico sanitare din restaurante si calitatea alimentelor ce vor fi servite. Vom verifica si daca sint pastrate probe alimentare ce vor fi prelevate in cazul unor toxinfectii alimentare. Anul trecut nu am avut probleme la acest capitol pentru ca iarna administratorii unitatilor se aprovizioneaza cu cantitati mici si proaspete", ne-a delcarat dr. Mircea Stoenoiu. Inspectorii sanitari vor controla si daca personalul care manevreaza alimentele este la zi cu analizele medicale. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.