Social

Pensionarii primesc banii in avans

Mihaela Beșleagă
9 dec 2008 806 vizualizări
Posta Romana distribuie pensiile aferente lunii decembrie in avans. Plata pensiilor de asigurari sociale de stat, pentru agricultori, a celor pentru cadrele militare, precum si a celorlalte categorii de pensii se va face in perioada 10-24 decembrie, imediat dupa virarea banilor de catre partenerii de conventii.

" In acelasi timp cu achitarea drepturilor banesti vor fi distribuite taloanele mov (aferente pensiilor platite pe card sau in cont curent), precum si taloanele de calatorie CFR. Cupoanele mov, aferente pensiilor platite pe card bancar sau prin cont curent, urmeaza sa fie distribuite la domiciliu, in perioada 14-29 decembrie, urmind ca pensionarii avizati si absenti de la domiciliu sa le poata ridica de la ghiseele subunitatilor postale pina pe data de 9 ianuarie 2009", informeaza Compania Nationala Posta Romana (CNPR). Graficul de distribuire a drepturilor sociale este urmatorul: in perioada 10-24 decembrie pensiile curente si taloanele CFR vor fi distribuite de factorii postali la domiciliul beneficiarilor; intre 19-24 decembrie vor fi distribuite la domiciliu pensiile restante, iar pina pe data de 30 decembrie titularii absenti de la domiciliu si avizati isi vor putea ridica drepturile banesti de la sediile oficiilor postale. In Vrancea sint peste 90.000 de pensionari, dintre care doar 6.000 detin card. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.