Social

Primaria Focsani, pregatita sa ne ridice deseurile

Doina Ganea
5 dec 2008 811 vizualizări
Focsanenii au prilejul miine sa scape gratis de vechiturile electrocasnice fara sa le mai duca la Centrul de colectare

Daca vor lasa hirburile televizoarelor si calculatoarelor in fata casei sau la scara blocului, acestea vor fi ridicate de oamenii CUP-ului. Aceasta deoarece miine are loc cea de a V-a editie a campaniei de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice - "Marea Debarasare". Actiunea de colectare va demara incepind cu ora 9.00, la fel ca si in editiile anterioare. "Cetatenii pot scoate in fata locuintelor deseurile de echipamente electrice si electronice si sint rugati sa anunte la dispeceratul ATS, telefon 0237.621.338, adresa exacta unde se afla depozitate aceste deseuri. Primaria municipiului Focsani, prin operatorul de salubritate CUP SA Focsani, va colecta aceste deseuri si le va transporta la punctul de colectare special amenajat, din str. Anghel Saligny nr. 11", se arata intr-un comunicat al Primariei. La sfirsitul editiei trecute, CUP SA a colectat de la locuitorii din Focsani in jur de 2,5 tone de deseuri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 2 ore, 47 minute, 26 secunde
Alo!! 0237621338 ?Domnule,in legatura cu deseurile,va anunt ca maine dupa ora 9 la adresa din Piata Unirii ,biroul presedintelui Consiliului Judetean,puteti ridica cel mai periculos "deseu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.