Social

Tarife mai mari pentru Spitalul Vidra

Raluca Manolache
29 nov 2008 638 vizualizări
Spitalul comunal Vidra va trece cu bine de acest sfirsit de an. Pentru a ajunge la aceasta performanta , membrii consiliului de administratie din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) au decis sa majoreze tarifele percepute de unitate pe serviciile prestate persoanelor asigurate.

Mihai Copaci, seful bancii sistemului sanitar vrincean, spune ca s-a luat aceasta decizie pentru ca numarul de servicii medicale au scazut simtitor si exista riscul ca salariatii sa nu isi primeasca lefurile in intregime. "Spitalul Vidra a avut in ultima vreme servicii medicale mai putine. S-a constatat o diminuare a numarului de servicii medicale datorate fluctuatiei de personal din cadrul unitatii. Au fost perioade in care s-au efectuat mai putine servicii medicale in unele sectii, pentru ca unii medici au plecat in concediu de maternitate iar altii si-au dat demisia. Din cauza imposibilitatii majorarii salariale cu 5% si necesitatea acordarii primei de stabilitate si aprovizionarii cu combustibil, pentru perioada de iarna, am negociat o majorare a tarifelor. Aceasta crestere nu determina modificarea valorii contractate initial. Cresterea este la nivel de 10% a tarifelor contractate numai pentru trimestrul IV din acest an", a precizat Copaci. Pentru fiecare caz in parte, noile tarife incasate pentru serviciile oferite sint: chirurgie "" 1.353 lei, medicina interna - 1.265 lei, obstetrica ginecologie "" 975 lei si pediatrie "" 1.210 lei. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.