Social

Bolnavii isi preschimba buletinele la pat

Raluca Manolache
18 nov 2008 687 vizualizări
O pacienta si-a preschimbat ieri documentele la psihiatrie

Vrincenii au ajuns sa-si preschimbe buletinele pe patul spitalului. In acest an, Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor a primit citeva solicitari pentru deplasarea urnei mobile la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani pentru ca unii pacienti aveau actele expirate si nu puteau beneficia de asistenta medicala gratuita. O astfel de solicitare a ajuns si ieri, cind o femeie a cerut urna la sectia de Psihiatrie pentru ca dorea sa fie internata, dar nu avea documente. Cartea de identitate a femeii era expirata de cinci ani, dar pina acum nu s-a sinchisit sa intre in legalitate. "Deplasam urna mobila la solicitarea autoritatilor publice locale si atunci cind persoanele interesate din anumite motive medicale nu se pot deplasa la Serviciile Publice Locale pentru a fi puse in legalitate si au nevoie de documente pentru asistenta medicala, pentru medicamente. Multi constata ca le-au expirat documentele de identitate atunci cind au nevoie de ele", ne-a declarat comisarul sef Nicolae Cojocaru, seful Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Vrancea. De asemenea, urna mobila a mai fost solicitata in acest an si la Centrul de Ingrijire si Asistenta de la Maicanesti, la Centrul de recuperare si reabilitare a copiilor cu dizabilitati de la Cotesti, unde mai multi bolnavi nu aveau actele in regula. Copiii care au implinit virsta de 14 ani si-au facut buletin, iar unii batrini si-au preschimbat actele acestea fiind expirate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 8 ore, 48 minute, 12 secunde
Intra pe www.pariorul-sportiv.com pentru a vedea cele mai mari bonusuri de la cele mai bune case de pariuri, de a vedea predictiile zile si de a deveni un bun pariorul in lumea pariurilor....intra citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.