Social

Seful Politiei Marasesti vrea mai multi politisti in strada

Raluca Manolache
17 nov 2008 795 vizualizări
Aflat la inceput de mandat, comisarul Petre Duna, noul sef al Politiei Marasesti, isi doreste sa schimbe modul in care politistii sint perceputi de oamenii simpli, de pe strada.

Chiar daca in aceasta luna activitatea politistilor se va axa pe asigurarea ordinii si linistii publice pentru prevenirea faptelor antisociale cu ocazia alegerilor, Petre Duna spune ca a identificat deja principalele probleme din oras. Astfel, chiar daca la Politia Marasesti nu sint foarte multi oameni, acesta isi doreste ca de acum inainte cetatenii sa simta prezenta lor in strada pentru o siguranta mai mare. "Am garantia ca o sa ma inteleg cu toti colegii si sa facem o imagine buna a orasului. Chiar daca schema este mica si nu avem foarte multi politisti vom incerca sa acoperim toate zonele si sa fie simtita prezenta politistilor in strada. Usa mea este deschisa pentru ca vreau sa cunosc toate problemele din oras, deoarece vreau sa fie bine", spune Petre Duna. Noul sef al Politiei Marasesti considera ca soferii locali ar trebui sa respecte cu o mai mare strictete regulile de circulatie. Acesta a propus Consiliului Local sa fie amplasate noi semne de circulatie pentru ca pe aceasta linie nu sint respectate regulile. Acesta isi mai propune ca in urmatoarea perioada toate carutele sa fie inregistrate, dar si animalele cetatenilor, in conditiile in care in ultima vreme a crescut numarul accidentelor in care sint implicati carutasii. Petre Duna este seful Politiei Marasesti de la inceputul acestei luni, dupa ce a obtinut "verde" la concursul organizat de IPJ Vrancea. Acesta si-a mai desfasurat activitatea in oras in perioada 1996-2001, dar la baza este politist de frontiera. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 4 ore, 52 minute, 15 secunde
... mai multi politisti si mai putini boschetari pe strada!Succes! ...si ar face foarte bine daca ar stringe si boschetarii din Focsani apartinatori de Marasesti! Focsaniul are destui!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.