Social

Matei Claudiu are nevoie de ajutorul nostru!

Mihaela Beșleagă
29 oct 2008 634 vizualizări
Mama baietelului de 9 ani din Pufesti face apel la toti oamenii de bine, pentru circa 500 de lei, de care are nevoie ca de aer pentru a ajunge cu copilul la operatie in Bucuresti

O suma modica pentru unii dintre noi, o necesitate de viata si de moarte pentru un copil. Matei Claudiu Dobrea, in virsta de 9 ani, din satul Ciorani, comuna Pufesti, are nevoie de circa 500 de lei pentru a ajunge in aceasta vineri la operatie in Bucuresti. Copilul sufera de adenita inghinala, boala care determina aparitia unei infectii la nivelul intestinului si a vezicii urinare. Desi a fost tratat cu antibiotice in nenumarate rinduri, afectiunea a recidivat, asfel incit copilul are nevoie urgenta de o interventie chirurgicala, pentru care medicii focsaneni l-au trimis la Bucuresti. Familia baietelului, formata din mama si bunica acestuia, are o situatie financiara mai mult decit modesta, care ingreuneaza si mai mult viata si speranta de vindecare a micutului. "M-am mai imprumutat din sat, m-au mai ajutat oamenii, dar acum nu mai pot sa apelez din nou la ei. Ce am mai strins din pensia mamei si din alocatia copilului si eu, ce am mai lucrat pe la oameni, dar tot nu ne ajunge. Tot ce vreau e sa-i dau sanatate copilului", ne-a spus Corina Dinu, mama baietelului, care face apel la toti oamenii cu suflet care ar putea sa o ajute cu citeva sute de lei pentru transportul la Bucuresti si pentru medici. Matei are nevoie de acesti bani pina vineri, cind este programata plecarea la operatie in Capitala. Daca doriti sa inlesniti vindecarea unui copil care a fost vitregit de soarta, printr-o suma cit de mica, puteti lua legatura direct cu mama, la numarul de telefon 0764.413.066 sau ne puteti contacta la sediul redactiei, fie la numarul de telefon 0237/237.777. Citiva lei veniti din partea dumneavoastra inseamna enorm pentru o viata de copil. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.