Social

20 de posturi de medic scoase la concurs

Raluca Manolache
28 oct 2008 940 vizualizări
20 de cadre medicale si-au depus candidatura la Autoritatea de Sanatate Publica (ASP) Vrancea in vederea participarii la concursul national de intrare in rezidentiat pe post si pe loc in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie

Concursul organizat de Ministerul Sanatatii Publice va avea loc pe 9 noiembrie la Centrul Universitar Bucuresti. La nivelul judetului se cauta rezidenti pentru specialitatile antestezie si terapie, chirurgie generala, epidemiologie, medicina de laborator, medicina de urgenta, medicina interna, ginecologie, oftalmologie, psihiatrie, recuperare, medicina fizica balneologie si farmacie clinica. Posturile sint scoase la concurs la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, cit si la unitatile din Vidra, Dumbraveni, Adjud, Panciu si Odobesti. Concursul se va desfasura sub forma de test grila, cu 200 de intrebari, pe o durata de 4 ore. Punctajul minim de promovare reprezinta 65% din punctajul maxim realizat la cele 200 de intrebari pentru fiecare domeniu. Ocuparea posturilor si locurilor se face in ordinea punctajului de promovare obtinut, in limita posturilor si locurilor publicate pentru fiecare domeniu, alcatuind-se o singura clasificare pentru fiecare domeniu in parte. Cei care devin rezidenti pe locuri incheie un contract individual de munca pe perioada determinata, egala cu durata rezidentiatului, cu unitatea sanitara la care au fost repartizate locurile. Candidatii care trec de acest concurs au obligatia sa efectueze pregatirea si sa sustina examenul de specialist in specialitatea pentru care au optat, in maximum 5 ani de la absolvire. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.