Social

Asistentii medicali isi voteaza reprezentantii

Raluca Manolache
16 oct 2008 1108 vizualizări
Aproximativ 1.760 de asistenti medicali care profeseaza in unitatile medicale din Vrancea au fost asteptati sa puna stampila pe buletinele de vot.

Ieri, s-au desfasurat alegeri la filiala din Vrancea a Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania (OAMMR), singura organizatie profesionala din acest domeniu care elaboreaza cu Ministerul Sanatatii, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate din Romania si organizatiile internationale la elaborarea actelor normative privind desfasurarea activitatii asistentilor medicali si a moaselor. Cu aceasta ocazie, asistentii au trebuit sa-si aleaga cei 15 membri din consiliul judetean al OAMMR, dar si persoanele care le vor sustine interesele in unitatilor spitalicesti. Asistentii nu au avut insa foarte multe optiuni atunci cind au trebuit sa stabileasca forul de conducere deoarece pentru postul de presedinte a candidat Alexandru Ionel Cezar, pentru posturile de vicepresedinti s-au inscris Claudiu Grosu si Florentin Pantiru si pentru postul de secretar si-a depus candidatura doar Daniel Cristian. De mentionat este faptul ca Alexandru Ionel Cezar se afla la conducerea OAMMR Vrancea inca din 1996, cind aceasta strunctura a luat fiinta. Comisia electorala judeteana care monitorizeaza alegerile este formata din dr. Vasile Costin-presedinte, Marius Bolovan-asistent comunitar si Veronica Anton-secretar. Rezultatele alegerilor vor fi cunoscute astazi. Pentru a fi declarate valide, la alegeri trebuie sa se prezinte doua treimi din numarul total de asistenti cu drept de vot, in caz contrar va fi organizat un al doilea tur de scrutin. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.