Social

Barbat cu handicap, gasit mort in patul de la CITO

Raluca Manolache
11 oct 2008 718 vizualizări
Barbatul, abandonat de familie din copilarie, era asistat la Odobesti

Un barbat de 32 ani, aflat in tratament la Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Odobesti, a murit joi noapte. Mihai G. si-a gasit sfirsitul la citeva ore dupa ce a ajuns la CITO, in perioada 15 septembrie-9 octombrie fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Dumbraveni. Acesta a fost internat pentru ca prezenta tulburari de comportament, manifestate prin dromomanie (fuga patologica), agitatie psihomotorie, avind si patima alcoolului. "Din analiza preliminara a faptelor, s-a constatat ca dupa revenirea in centru, a parasit incinta acestuia fara a anunta personalul de serviciu, pentru aproximativ o ora si jumatate. Revenit la centru, insotit de doi colegi ai sai, a fost preluat de personalul de serviciu si inclus in programul de seara obisnuit. In jurul orelor 20.20, colegul sau de camera a anuntat supraveghetorul de noapte ca a cazut din pat. Asistentul medical a anuntat Serviciul de Ambulanta, specialistii care s-au prezentat constatind decesul", se arata intr-un comunicat trimis de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. La fata locului au fost chemati si politistii din Odobesti care nu au gasit urme de violenta pe corpul barbatului. "In jurul orelor 22.15, politistii odobesteni au fost sesizati asupra faptului ca Mihai G., 32 ani, aflat in supraveghere si tratament la CITO Odobesti, a fost gasit mort in camera unde locuieste. Politistii s-au deplasat imediat la fata locului si au constatat ca nu sint urme vizibile de violenta pe cadavru", au precizat politistii. Se pare ca Mihai G. a murit in urma unui stop cardio-respirator. Cu toate acestea, medicii legisti urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele decesului. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.