Social

Un copil, un strigat de ajutor

Ziarul de Vrancea
15 sep 2008 788 vizualizări
Copiii nascuti cu malformatii grave ale inimii necesita interventii chirurgicale extrem de riscante, fara de care zilele le sint numarate.

Aceasta este si povestea unei fetite de 4 ani din Focsani care a fost diagnosticata la sase luni cu malformatie cardiaca complexa. Stefania Ligia Belcescu, care este incadrata in prezent in grad de handicap grav, are mare nevoie de ajutorul tuturor celor care doresc sa ii readuca zimbetul pe buze si sa isi recapete pofta de viata si de joaca. Fetita este programata pe 28 octombrie 2008 la o clinica din Tirgu Mures pentru o operatie pe cord, dar membrii familiei nu au inca toata suma necesara acestei interventii, 4.000 lei. "Locuiesc cu bunica, dar din cind in cind vine si mama sau ma ia cu ea la Bucuresti. Nu inteleg de ce merg tot timpul la spital, bunica plinge adesea. De ce merg tot timpul la spital? Nu stiu, puteti vorbi cu «bunica». Eu stiu ca vreau mereu la copii la joaca, in parc la tobogan, la leagan, si-mi doresc de cite ori imi cumpara mami o rochita sa merg la Stefan Banica Jr. la «Dansez pentru tine». Bunica spune ca trebuie sa ma opereze la inima, costa multi bani, iar noi avem putini", este mesajul Stefaniei. Daca puteti sa o ajutati o puteti face scriindu-ne si donind in urmatoarele conturi:

Zaharia Cornelia - asistent personal: CONT LEI: RO80 BRDE 400SV 1318 457 4000,

CONT EURO: RO54 BRDE 400SV 1350 131 4000

si Belcescu Magdalena: CONT LEI: RO40 RNCB 0318 0571 0477 000.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.