Social

Costel Negoescu, noul director al Spitalului Dumbraveni

Raluca Manolache
20 aug 2008 1562 vizualizări
Juristul Costel Negoescu a preluat de citeva zile conducerea Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbraveni.

Acesta a fost numit prin ordinul ministrului Sanatatii Publice, Eugen Nicolaescu, dupa ce fostul manager al unitatii spitalicesti, generalul (r) Sandu Crintea, a devenit primarul comunei Dumitresti."Domnul Costel Negoescu a fost numit director interimar prin ordinul Ministerului Sanatatii. Odata cu numirea acestuia pe post a incetat si contractul de management incheiat de fostul director Sandu Crintea cu Ministerul Sanatatii", ne-a precizat dr. Cornelia Draguna, directorul Autoritatii de Sanatate Publica. Cu toate acestea, juristul Costel Negoescu va trebui sa participe la un nou concurs daca va dori sa ocupe si pe viitor acest post. "Am fost numit interimar pina la organizarea concursului care va avea loc pina la sfirsitul acestui an, in octombrie sau noiembrie. Sper sa nu se repete experienta din 2006 pentru ca vreau sa particip la concurs", a precizat Cornel Negoescu. Juristul a preluat acest post dupa ce la sfirsitul anului 2006 nu a trecut de concursul organizat pentru ocuparea postului de manager general, in ciuda faptului ca a obtinut o nota buna. La acea data, comisia de examinare a decis ca noul manager al spitalului sa fie liberalul Sandu Crintea. La vremea respectiva, Costel Negoescu era membru PD, cele doua partide luptind pentru promovarea propriilor oameni. Cu toate acestea, cei doi au facut ulterior o echipa buna la conducerea spitalului comunal, Costel Negoescu ocupind postul de director administrativ.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.