Social

Mama batuta pentru ca si-a aparat copiii

Dan Chiriac
19 aug 2008 902 vizualizări
Agresorii sint doi soti, care s-au ales deja cu dosar penal O femeie din comuna Valea Sarii a fost batuta de vecini, pentru ca a indraznit sa le ceara socoteala pentru ca i-au agresat copii pe cind ea era plecata de acasa. Incidentul a avut loc vineri dupa-amiaza, cind Lenuta Stoian s-a intors de la pescuit.

"Am fost sa prind peste pentru copii si, cind am ajuns acasa, am vazut ca fetita mea de 10 ani a fost lovita de copii vecinei. Nu este pima oara cind imi lovesc copii, asa ca am mers la vecini sa le cer socoteala. «Ce copii! Iti arat eu tie!», mi-a spus vecina, care a pus mina pe un bat si m-a lovit de mai multe ori. Sotul ei m-a dat cu capul de pereti. Am fost la Politie si la Parchet, unde am depus plingere. Nu pot accepta ca acesti oameni sa faca de fiecare data scandal, iar copii mei sa fie batuti de ai lor", s-a plins Lenuta Stoian. Victima a ajuns la Spitalul Vidra in urma loviturilor primite si spune ca vrea ca legea sa-i faca dreptate. Politistii confirma agresiunea si spun ca pe numele sotilor Vasile si Valerica Constantin s-a intocmit deja un dosar penal. "In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savirsirea infractiunii de lovire. In acest caz se continua cercetarile, iar dosarul urmeaza sa fie inaintat la Parchet cu solutie corespunzatoare", a precizat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. Victima a fost in cursul zilei de ieri la Serviciul Medico-Legal si a obtinut un certifcat care atesta ca are nevoie de sase zile de ingrijiri medicale. Se pare ca scandalul a pornit dupa ce unul dintre copii a aruncat cu pietre. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.