Social

Fetita sufocata in frigider a fost inmormintata ieri

Raluca Manolache
6 aug 2008 1146 vizualizări
Bunica ei a murit de necaz, a doua zi dupa tragedie

Fetita din Odobesti, care a murit asfixiata intr-un frigider Fram, a fost condusa ieri pe ultimul drum. Parintii, fratii si prietenii au fost alaturi de Bianca Niculina Sevanopol, de 7 ani, alintata "Bubulina", care a fost inmormintata in cimitirul Bisericii "Sfinta Cruce". Drama familiei a fost si mai mare deoarece si bunica fetitei si-a dat duhul saptamina trecuta, dupa ce a aflat de cumplita veste. Femeia a inchis ochii la numai o zi de la aflarea vestii ca nepoata sa a murit in chinuri groaznice in frigiderul primit de pomana. "Bubulina" este al treilea copil pe care familia il ingroapa. Aceasta si-a gasit sfirsitul dupa ce s-a sufocat intr-n frigider Fram in care intrase, cel mai probabil, in joaca. Corpul fetitei a fost gasit chiar de mama sa, care dorea sa o dea pe "Bubulina" din toamna la scoala. Medicii au constatat ca fetita avea rani pe miini si semne care indica faptul ca a incercat din rasputeri sa iasa din frigider. La Politia Odobesti a fost deschisa o ancheta care urmeaza sa se finalizeze in momentul in care vor ajunge rezultatele necropsiei de la SML Vrancea, dar si de la Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului. "A fost intocmit un dosar penal si urmeaza sa se stabileasca imprejurarile in care a suvernit decesul", spune comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 10 ore, 32 minute, 46 secunde
DUMNEZEU SA O IERTE SI SA DEA PUTERE PARINTILOR !MARE TRAGEDIE.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.