Social

O casa a ars doua ori intr-o noapte

Dan Chiriac
31 iul 2008 695 vizualizări
Incendiile au izbucnit intr-o gospodarie din Panciu O casa din orasul Panciu a luat foc de doua ori in aceeasi noapte. Imediat dupa miezul-noptii trecute, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a fost solicitat prin numarul 112 sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Fanel Ibrian

La fata locului s-a deplasat o autospeciala din cadrul Statiei Panciu. în urma incendiului, a ars o anexa a gospodariei. Cel mai probabil, incendiul s-a datorat fumatului. în jurul orei 4.30, s-a produs un alt incendiu la aceeasi gospodarie. Pompierii militari au venit din nou cu o autospeciala si au stins focul. în urma incendiului, datorat cel mai probabil unor instalatii electrice defecte, a ars o bucatarie construita din paianta, pe o suprafata de 16 metri patrati. Alte doua incendii au fost stinse de pompieri marti. Primul apel s-a primit in jurul orei 12.40, cind o autospeciala de la Focsani s-a deplasat in satul Budesti, unde au ars 200 metri patrati de vegetatie uscata. Dupa-amiaza, Sectia Adjud a fost solicitata pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe domeniul public al localitatii Ruginesti, unde a luat foc un cimp. Ieri dimineata, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Insta Electric, firma situata pe bulevardul Bucuresti. Incidentul s-a soldat cu arderea unei suprafete de polistiren expandat si a unor mase plastice si deseuri din materiale combustibile. Cel mai probabil, incendiul s-a datorat utilizarii neglijente a unui aparat de sudura. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.