Social

Virgil Trif, inmormintat la Cimitirul Sudic

Ziarul de Vrancea
23 iul 2008 1119 vizualizări
Virgil Trif, tinarul focsanean care a murit in urma cu zece zile in apropierea capitalei Italiei, a fost condus pe ultimul drum ieri, la prinz.

Cortegiul funerar a fost insotit de foarta multa lume, iar sicriul inchis ermetic a fost inconjurat de familia celui care s-a stins la nici 20 de ani. Pe 13 iulie, bucuros ca a terminat cu rezultate foarte bune colegiul, tinarul a mers la scaldat impreuna cu fratele sau si un prieten italian. Cum marea era agitata, aceasta i-a tras in larg. Un marinar italian a reusit sa-i scoata pe doi dintre ei, dar Virgil nu a mai putut fi slavat. Virgil Trif era fiul unei familii de emigranti care a plecat in Italia dupa 1989. Baiatul a studiat la Scoala nr. 7 din Focsani si din 2005 a fost luat de parinti in Italia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.