Social

Caravana taloanelor, pierdere de timp

Raluca Manolache
10 iul 2008 761 vizualizări
"Caravana taloanelor", initiata de Casa de Asigurari de Sanatate (CAS), nu prinde la nivelul judetului in conditiile in care nu foarte multe persoane au reusit sa intre in posesia documentelor care le permite efectuarea unui set de analize subventionat de stat

Chiar daca angajatii institutiei au ajuns in citeva localitati, precum Obrejita, Timboiesti si Slobozia Bradului, acestia nu au reusit sa imparta toate taloanele restante din cadrul programului national de evaluare a starii de sanatate a populatiei. Mihai Copaci, seful institutiei, spune ca in unele localitati abia daca au fost predate 20 de taloane, pentru ca persoanele nu au fost de gasit. La sediul CAS se afla in acest moment 3.900 plicuri cu taloane returnate de Posta Romana pentru ca destinatarii nu au fost gasiti la domiciliu. Pentru a rezolva situatia, Mihai Copaci a decis sa implice si primariile. Deja, primarii din Jaristea si Vinatori au luat taloanele de la sediul CAS. "A fost incheiat un proces verbal, iar primarii au obligativitatea sa predea taloanele pe baza de semnatura. Vom implica in aceasta actiune si celelalte primarii", a detaliat Mihai Copaci. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.