Social

Donatii de la jandarmi pentru sinistratii din China

Iulia Crețu
4 iun 2008 488 vizualizări
Victimele tragediei din China, in urma careia si-au gasit sfirsitul zeci de mii de oameni a gasit solidaritare in rindul romanilor.

Cutremurul de pe 12 mai si durerea lasata in urma a determinat oamenii, indiferent de nationalitate, granite ori religie sa dea o speranta de mai bine supravietuitorilor chinezi. Printre institutiile care si-au dorit sa dea un exemplu de umanitate, compasiune si ajutor se numara si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vrancea. Oamenii legii au donat suma de 4.675 lei, urmind exemplul colegilor din toata tara. "Intre Jandarmeria Romana si Trupele de Politie Inarmate Populare Chineze s-au statornicit in timp relatii de prietenie si colaborare, materializate prin vizite, activitati de documentare, suportul in rezolvarea unor cazuri medicale grave, sprijinul acordat de colegii chinezi prin donarea unor mijloace specifice de protectie si pregatirea a peste 1.000 de jandarmi in domeniul artelor martiale cu instructori chinezi", a declarat lt. Sorin Hunea, purtatorul de cuvint al Jandarmeriei Vrancea. Seismul care a devastat sud-vestul Chinei la mijlocul lunii mai s-a soldat cu decesul sau disparitia a peste 71.000 de persoane, peste 200.000 de raniti, cinci milioane de sinistrati si uriase pagube materiale. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.