Social

Copaci a interzis plimbatul pe holuri

Raluca Manolache
30 mai 2008 1024 vizualizări
Mihai Copaci vrea sa impuna o disciplina militara cu salariatii Casei de Asigurari de Sanatate

Liberalul Mihai Copaci vrea sa-si vada angajatii trebaluind prin birouri, cam in tot timpul programului, dar si sa nu se mai lase tentati de internet. Printr-o nota interna, functionarilor publici de la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) li se interzice sa nu mai circule sau sa stationeze pe holurile institutiei daca nu au un motiv bine intemeiat. Decizia a fost luata dupa ce Copaci a constatat ca foarte multi angajati nu respecta programul de lucru si pierd vremea cu discutii inutile. "Prin prezenta va informez ca se interzice stationarea si deplasarea nejustificata pe holurile institutiei; iesirea din incinta Casei de Asigurari de Sanatate Vrancea in timpul programului de lucru fara bilet de voie, aprobat de seful ierarhic superior; indeplinirea altor atributii in afara celor prevazute in fisa postului", si-a atentionat Copaci subordonatii, in nota interna ce circula in cadrul CAS. Angajatii s-au suparat pe sef si au trimis presei nota interna, cu precizarea ca "preocuparea de baza a presedintelui CAS Vrancea este pe unde circula salariatii atunci cind stau la dispozitia asiguratilor". "Presedintele CAS Vrancea induce o stare de teroare in institutie si se plimba toata ziua cu masina institutiei fara nici o jena si fara bilet de voie". Angajatii CAS au cam terminat-o si cu iesirile la cumparaturi sau diverse comisioane in interes personal la putin timp dupa ce Mihai Copaci a fost instalat in functie. "Am emis o nota interna prin care doresc sa ii atentionez pe salariati cu privire la anumite comportamente pe care le au. Decit sa ii avertizez pe fiecare in parte am decis sa dau aceasta nota si sa le aduc la cunostinta ca sint functionari publici si ca au un program de lucru de 8 ore. Unii dintre ei vin mai tirziu la munca, dupa ora 8.00, iar asiguratii stau si asteapta de cele mai multe ori. Daca lucreaza cu publicul, la ora 8.00 fara un sfert ar trebui sa fie la birou", a afirmat Mihai Copaci, seful CAS. Acesta mai recunoaste ca le-a impus salariatilor sa isi respecte atributiile din fisa postului, pentru ca in urma verificarilor facute la calculatoarele din unitate s-a descoperit ca unii dintre angajati vizitau anumite site-uri, precum YouTube, care nu au nici o legatura cu locul de munca. "Am constatat ca puneau in pericol reteaua informatica", a mentionat acesta. De respectarea acestor reguli se va tine cont si la evaluarea activitatii derulate de fiecare angajat al institutiei. Mihai Copaci s-a aratat deranjat ca nota interna a ajuns la presa dar mai ales de "rautatile" spuse despre el. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.