Social

Fetita de 5 ani ramasa fara parinti

Dan Chiriac
26 mai 2008 1198 vizualizări
O adevarata tragedie a lovit o familie din Vinatori O fetita de numai 5 ani a ramas fara ambii parinti dupa ce acestia au murit unul dupa altul, in doar doua zile.

Joi seara, Niculina Nica, 47 ani, din comuna Vinatori, a fost gasita decedata la domiciliu, pe trup fiind descoperite urme de violenta. Primele verificari efectuate in cauza au stabilit ca, in urma unui conflict generat de consumul de bauturi alcoolice, femeia ar fi fost lovita cu un bat de sotul ei. Necropsia efectuata nu a putut stabili daca exista legatura intre moartea femei si loviturile primite. In aceste conditii, au fost trimise probe hispato-patologice la Iasi pentru a se vedea in ce conditii a murit femeia. Sotul acesteia nu a mai asteptat derularea anchetei si, cuprins probabil de remuscari, si-a pus capat zilelor, spre stupefactia rudelor. Potrivit Politiei, simbata, Constantin Nica a fost gasit fara viata in bucataria casei. "Din primele verificari s-a stabilit ca barbatul a inghitit voluntar o substanta otravitoare, insa medicul legist se va pronunta cu privire la cauza decesului", a precizat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. Ramasa fara parinti la doar 5 ani, Roxana Nica a gasit deja un ajutor din partea unui consilier local, care vrea sa o infieze. "Impreuna cu sotia mea, daca vom avea acordul rudelor, vrem sa o infiem si sa o crestem ca pe copilul nostru. Familia micutei a venit de doar citiva ani in Vinatori, dupa ce a cumparat o casa aici. Erau oameni de treaba, pacat de drama care s-a abatut asupra lor", ne-a spus consilierul Nita Teodor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.