Social

Garda stinge pofta de mititei la Cring cu amenzi grase

Iulia Crețu
13 mai 2008 1016 vizualizări
Comisariatul Garzii Judetene de Mediu si-a pus in atentie sa ii civilizeze pe fanii mititeilor si a berilor la iarba verde.

Dupa sindrofiile de la Cringul Petresti, care au lasat in urma munti de gunoaie, inspectorii de la mediu s-au gindit sa ia urma mirosurilor de friptane si sa vada daca petrecaretii isi aduna resturile menajere de dupa picnic. O persoana mai putin norocoasa s-a pricopsit cu o amenda destul de consistenta, 2.000 RON (20 milioane de lei vechi), pentru ca a ales sa "depoziteze" pet-urile si carbunii pentru gratar direct in mijlocul naturii. Pe linga declansarea campaniei "mititelul ecologic", comisarii Garzii de Mediu au efectuat si controale planificate si neplanificate pentru verificarea respectarii masurilor impuse in actele de reglementare pe linia protectiei mediului, la urmatoarele societati comerciale: Magis System SRL Focsani, Edy Oil SRL Focsani-punct de lucru Movilita, Loriden 99 Panciu, Nis Prod SRL Focsani, Hidroconstructia SA Bucuresti, Veritas SA Panciu, Latrepi SRL Biliesti, Auto MR Impex SRL Focsani, Chivamar Focsani si la Statia de epurare Vidra. In urma acestor vizite, comisarii au impus o serie de masuri, printre care: revizuirea Autorizatiei de mediu datorita schimbarilor de fond care au stat la baza emiterii ei, vidanjarea bazinelor de colectare a dejectiilor lichide, desfiintarea depozitelor neconforme de deseuri menajere, mase plastice, dar si solicitarea si obtinerea Acordului de mediu pentru anumite amenajari. De asemenea, cei de la Mediu vor conformarea la prevederile actelor de reglementare detinute si a legislatiei privind protectia mediului. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.