Social

APM cauta spioni!

Iulia Crețu
9 mai 2008 918 vizualizări
Agentia pentru Protectia Mediului Vrancea anunta pustii de scoala ca au un nou concurs de dus pina la capat si de cistigat, acela de a salva planeta.

Copiii pot invata acum in ce mod pot ocroti mediul inconjurator, urmarindu-i pe eco-raufacatorii de pe noul web al "eco-agentilor" al Agentiei Europene pentru Mediu, disponibil in 24 de limbi, inclusiv in limba romana, www.ecoagents.eea.europa.eu. "Site-ul web al eco-agentilor ii invita pe copiii intre 9 si 14 ani sa devina «eco-agenti» de spionaj in diferite povesti cu benzi desenate. In fiecare poveste, 5 eroi din Olanda, Finlanda, Polonia, Turcia si Grecia primesc o misiune speciala, cum ar fi sa se infiltreze intr-un parc eolian din Olanda care este, de fapt, un paravan pentru o instalatie de extractie de gaze. Dupa ce isi creaza profilul personal, fiecare nou agent apare chiar in benzile desenate alaturi de personajele permanente. Fiecare misiune cuprinde jocuri in care copiii cistiga puncte care se adauga la scorul general", se arata intr-un comunicat de presa al APM. Cei de la Mediu invita cit mai multi copii sa concureze si sa ajute la salvarea planetei. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 16 ore, 30 minute, 53 secunde
CUM SUNT JOCURILE?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.