Social

O casa a ars de doua ori in jumatate de an

Dan Chiriac
8 mai 2008 1057 vizualizări
Incendiul s-a produs pe strada Ion Basgan Panica ieri la prinz pe strada Ion Basgan din Focsani, unde o casa a fost curpinsa de flacari. Oamenii au iesit pe strada si au asteptat panicati venirea autospecialelor de pompieri.

La fata locului a aparut si primarul Decebal Bacinschi care se afla in vizita prin zona. "Bine ca s-a intervenit la timp si focul nu s-a extins ca in urma cu jumatate de an", a spus edilul. Flacarile au fost vazute de vecinii familiei Bogdan ai carei membri se aflau la munca. "Am iesit in curte si in spatele casei am vazut flacarile. Am crezut ca arde la mine, dar apoi am observat ca e la vecina si am chemat pompierii. Anul trecut, in aceiasi gospodarie a mai fost un incendiu, care s-a extins si la mine, dar de aceasta data nu am nimic", ne-a spus Daniela Mihaila. Daca in urma cu jumatate de an au ars doar anexele gospodaresti, de aceasta data a avut de suferit si un autoturism Dacia, aflat in curte, care a ars in proportie de 80 la suta. Flacarile au mistuit si acoperisul garajului. "Eram la munca cind m-au sunat sa-mi spuna ca a luat foc. E a doua oara in jumatate de an, dar data trecuta a fost in alta parte a casei", ne-a spus Florica Bogdan, proprietara locuintei afectate. Pompierii au stabilit si motivele acestui nou incendiu. "Cel mai probabil, totul a pornit din cauza unui scurtcircuit", a precizat slt. Cristina Enache, ofiterul de presa al pompierilor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.