Social

De Pasti, medicii recomanda cumpatare

Raluca Manolache
26 apr 2008 664 vizualizări
Carnea de miel, ouale rosii si cozonacul sint alimente greu de digerat, motiv pentru care medicii le recomanda vrincenilor sa manince cumpatat.

Medicul Carmen Turcan, de la Autoritatea de Sanatate Publica (ASP), spune ca persoanele care au tinut tot postul trebuie sa fie foarte atente la ce si cit maninca. "Vrincenii care nu doresc sa aiba probleme trebuie sa manince foarte putin la mese. Nu sint recomandate mesele bogate pentru cei care au tinut post, pentru ca acestea au foarte multe grasimi. Mai bine sa manince des, decit sa aiba o singura masa, pentru ca stomacul nu functioneaza la o capacitate maxima", a afirmat Carmen Turcan. Si cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) spera ca sarbatorile pascale sa fie linistite. "Sper sa fie liniste si sa primim lumina Invierii cu intelepciune. In general, in perioada sarbatorilor, avem probleme cu tinerii teribilisti, care isi dau in petec si fac exces atunci cind vine vorba de consumul de bauturi alcoolice ", a precizat doctorul Danut Ceamburu. managerul Ambulantei. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.