Social

Alimente si dulciuri pentru copiii de la Dumbraveni

Cristi Irimia
26 apr 2008 762 vizualizări
50 de copii carora soarta nu le-a zimbit in viata s-au bucurat ieri de primirea unor pachete consistente de sarbatori.

Au primit pachete de sarbatori micutii abandonati de parinti si cei ramasi fara mama si tata

Alimente, fructe, dulciuri si racoritoare au ajuns pe masa copiilor si tinerilor institutionalizati de la Dumbraveni, Focsani, dar si la Botirlau si Vrincioaia. La Centrul de tip familial de la Dumbraveni se afla 17 de copii care si-au pierdut parintii sau care au fost abandonati in anii precedenti si nu au pe nimeni care sa le poarte de grija. Astfel, ei au fost preluati de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. La Dumbraveni exista si trei surori cu virste cuprinse intre cinci si noua ani, care nu au parinti si care se afla acum in grija statului. Pachete cu mincare si bauturi racoritoare au primit si 15 tineri aflati in apartamente de tip familial, in Focsani, in cartierul Sud, dar si pe strada Brailei. Totodata, au mai primit surprize de Paste, 10 micuti abandonati sau carora familiile nu le pot oferi nimic si statul ii preia, micuti aflati la centrul de pe strada Cuza Voda. In fine, cadouri au ajuns si la doua familii necajite din Vrincioaia si Botirlau. La actiunea derulata in sprijinul copiilor defavorizati de soarta au contribuit firmele Vranlact (Liviu Jitea), Dagemar (George David), Moripan Alex (Nicusor Epure), Miorita (Nicu Mazere), Lenny Ella Catalin si Mika Exchange (Liviu Lazar) si Generali Asigurari. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.