Social

Distributie ba, medicamente da

Ana-Maria Cantia
19 apr 2008 615 vizualizări
Farmaciile din Vrancea nu au avut probleme cu aprovizionarea de medicamente din cauza sistarii furnizarii acestora de catre distribuitori.

Mai bine zis s-au gospodarit si "greva" distribuitorilor nu i-a prins cu rafturile goale. "Am avut soldul mare si nu am avut probleme", ne-a decarat Valentina Cubolteanu, sefa farmaciei "Multi Farm". Desi in Vrancea nu exista decit un depozit de medicamente, farmaciile nu au intimpinat probleme. "In Vrancea nu au fost solicitari urgente. Noi am aprovizionat zilele trecute clientii", ne-a decarat Ovidiu Rabinca, presedintele Consiliului de Administratie al Dorna Farm. Potrivit acestuia, nici la nivel national decizia distibuitorilor de a nu mai furniza medicamente pentru o zi nu a avut efecte nedorite. Distribuitorii de medicamente au intrat in conflict cu ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, ca urmare a dorintei acestora de a majora preturile. Farmacistii se pling ca adaosul comercial este mic si ca nu aduna suficient profit pentru a-si achita impozitele. (A. M. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.