Social

Se aprinde lumina in Cartierul Tineretului

Iulia Crețu
12 apr 2008 805 vizualizări
Micul Parlament focsanean are in atentie la sedinta de saptamina viitoare si aducerea la lumina electrica a Cartierului Tineretului SUD, a locuintelor tip ANL. In acest sens, vor trebui votati indicatorii tehnico-economici, proiect tehnic de executie, pentru obiectul de investitii "Cartier Tineret SUD - lucrari exterioare - alimentare cu energie electrica iluminat public".

Pentru racordarea a 88 de apartamente la energie electrica va fi nevoie de fire lungi de 1 km

Valoarea totala a investitiei este de 175.741 RON, din care mare parte din bani vor fi utilizati pentru constructii montaj si proiectare. Potrivit raportului prezentat consilierilor locali este vorba de o lungime a lucrarilor de aproximativ un kilometru, 1.000 metri liniari. Acest sistem de iluminat va aprinde becul in 88 de apartamente din etapa a II de executie, care vor fi finalizate in acest an. Chiriasii din locuintele ANL, pentru a ajunge cu bine acasa, vor avea nevoie de o retea pentru iluminat strazi si trotuare, dar si racordarea noilor consumatori la sistemul electric astfel incit sa aiba unde baga in priza un aspirator sau o masina de spalat. "Aceste retele vor fi racordate la tabloul de joasa tensiune al PT 20/0,4-400 KVA Cartierul Tineretului 2, prin intermediul unui punct de aprindere. Masurarea energiei electrice consumate se va face printr-un grup de masura (montaj direct) montat in cutia punctului de aprindere. La fiecare bloc se va monta cite una sau doua firide de retea la care se vor racorda scarile prin coloane electrice", se propune in proiectul de hotarire care va fi discutat si votat in sedinta ordinara din aprilie de martea viitoare. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.